اگر شما هم به دنبال پاسخ قیمت سقف کشسان هستید؟ آیا شما هم قبل از اجرا و یا آموزش دوست دارید درباره سقف کشسان سه بعدی اطلاعات بیشتری کسب کنید؟ اگر مایل هستید در مورد قیمت سقف کشسان و ویژگیهای سقف کشسان و همچنین انواع سقف کشسان بیشتر بدانید با مجموعه مقالاتآموزش سقف کشسان در دکوراسیون سایروسهمراه باشید.
داستان سقفهای کشسانی از آنجایی شروع شد که با بوجود آمدن نایلون مخصوصی بر پایه پلی ونیل کلراید شرکتهای دکواتیو توانسته اند سقف یک پارچه جدیدی وارد بازار نمایند. سوال اینجاست چرا با ورود سقفهای کششی نمونههای دیگر سقفهای کاذب، سهم کمتری از بازار پیدا کردند و این مدل سقف کاذب توانست جایگاه بهتری در فروش کسب کند. قبل از هر چیز بهتر است نگاهی به تعریف سقف کشسان بیندازیم.
سقف کشسان چیست ؟
در واقع سقف کشسان یکی از انواع سقفهای کاذب است که برای اجرا و نصب آن باید از سازههای پروفیلی استفاده شود. این پروفیل آلومینیومی در اطراف فضای موردنظر نصب میشوند و سپس مراحل بعدی کار ادامه پیدا میکند. جالب است بدانید سقفهای کشسانی بسیار مقاوم هستند و در عین حال وزن چندانی ندارند. یک خاصیت مهم سقف کشسان این است که اندازهای تولید شده درصدی کوچکتر از اندازه واقعی هستند و با حرارت دادن و کشیدن، سقف کشسان به اندازه واقعی میرسد و در گیرههای نگهدارنده قرارمیگیرد. این خصوصیت در سقف کشسانی باعث میشود که در هنگام نصب تاب خوردگی ایجاد نشود و سقف سه بعدی کاملاً صاف و یکدست اجرا شود.
اما سقف سه بعدی چیست؟
روزانه افراد زیادی از ما میپرسند که سقف سه بعدی چیست؟ آیا سقف سه بعدی تفاوتی با سقف کشسانی دارد یا نه؟ این سوالات باعث شد که حتما تعریفی هم در مورد سقف سه بعدی داشته باشیم. در واقع سقف سه بعدی عملیات چاپ بر روی پارچههای کشسان نسوز است با این تفاوت که در کشور ما بر روی پارچههای کشسان شفاف یا همان ترنس (نورگذر) بیشتر انجام میشود. اغلب افراد با شنیدن کلمه سه بعدی تصور میکنند که کار باید برجستگیهای خاصی داشته باشد البته بسته به طرح مورد نظر می توان سه بعدی را هم انجام داد اما در اصل منظور جلوهای از طبیعت و محیط در فضا است و یا استفاده از طرحهای سه بعدی (پرسپکتیو) در سقف کشسان که حس بعد ایجاد میکند و در نگاه اول سه بعدی به نظر میرسد.
شما می توانید با ایجاد برجستگی و یا تورفتگی با ارتفاع مجاز و با ابزار، بُعد به فضای دلخواه خود بدهید و بعد از آن از سقف کشسان سه بعدی استفاده کنید تا حس سه بعدی بیشتری در کار ایجاد شود.
نمونه اجراشده از همکاران خوبمون در تهران
سقف کشسان حجمی یا سقف کشسان باکسی
قبلاً هم اشاره کردیم سقف کشسان علاوه بر سقف ها، برای پوشش دیوارها، دکوراتیو نمایشگاهها یا ساخت اشکال سه بعدی استفاده می شود.
سقف کشسان یک گزینه بسیار خوب برای دکوراسیون داخلی ساختمان است چرا که میتوان آن ها را به راحتی، به سرعت و بدون هیچ گونه جابه جایی یا کثیفی، نصب کرد. جالب است بدانید سقف های کشسان یک تکه بوده و نصب آن ها بدون هیچ گونه خرابی و بهم ریختگی صورت میپذیرد البته به وسیله یک استادکار ماهر و با تجربه!
آشنایی با انواع سقف کشسان
پیشنهاد ما این است ابتدا با انواع سقف کشسان و کاربرد آن بیشتر آشنا شوید تا بتوانید در مورد قیمت سقف کشسان و انتخاب آن بهتر تصمیم بگیرید.
سقف کشسان ساتین
سقف کششی ساتین در واقع مشابه سقف کشسان ترنس میباشد با این تفاوت که نسبت به سقف کشسان ترنس کمی براقتر است و قابلیت چاپ خوبی دارد. همچنین گذر نور آن نسبت به سقف گشسان ترنس کمتر میباشد.
سقف کشسان لاکر (براق و مات)
نوع دیگر از پوشش های سقف کشسان است که مدل براق و مات آن در بازار موجود میباشد. این سقف با بیش از 40 کد رنگ فانتزی در بازار با عرض 3 و 5 متر موجود است سقف کشسان لاکر به دلیل رفلکس تصویر و براق بودن آن جذابیت خاصی در دکوراسیون ایجاد میکند بدین گونه که میتوانید با سقف کشسان لاکر،، آینهای جذاب و رنگی در سقف خانه خود داشته باشید.
سقف کشسان لاکر قابلیت گذر نور را ندارد برای نورپرداز این مدل سقف کشسان از لامپ کریستال و فیبر نوری استفاده میگردد. برای داشتن نور بیشتر و قویتر میتوان از لامپهای هالوژنی نیز استفاده نمود.
سقف کشسان مخمل:
میتوان گفت یکی از گرانترین مدلهای سقف کاذب کششی، سقف کشسان مخمل است که ظرافت و بافت بسیار خاصی دارد و برای فضاهای مجلل و شیک بیشتر استفاده میشود. قابلیت هیچ گونه چاپ و گذر نور نیز ندارد. برای نورپردازی این گونه از سقفها از آوبز لوستر و یا روشناییهای مشابه استفاده میشود.
سقف کشسان نورگذر یا همان ترنس (Elastic ceiling)
این مدل سقف کشسان شفاف به سقف کشسانی ترنس لوسید نیز معروف است. قابلیت گذر نور بسیار بالایی دارد و در هر ابعاد و هر شکل هندسی نیز قابل اجراست. معمولاً برای سقفهای کشسان ترنس نورپردازی با لامپ smd از پشت سقف انجام میگردد. با این مدل سقف، شما می توانید در عین سادگی سقفی باشکوه و زیبا خلق کنید.
سقف کشسان پرینتی یا سقف کشسان چاپی (سقف کشسان سه بعدی)
شما میتوانید هر طرحی با هر ابعادی و با هر شکل هندسی در فضای خانه خود یا محل کار خود داشته باشید حتی بدین گونه که تصویر خود را نیز می توانید در سقف چاپ کنید. فقط به این نکته توجه داشته باشید که تصویر انتخابی از کیفیت بالایی برخوردار باشد. برای ایجاد سقف سه بعدی از سقف کشسان ترنس یا سقف کشسان ساتین که هر دوی اینها گذر نور خوب و چاپ پذیری بالایی دارند استفاده میشود.
برای نورپردازی این نمونه سقف از لامپهای smd بیشتر استفاده میگردد. سقف کشسان پرینتی به دلیل داشتن طرح در روی سقف بهتر است از پشت تصویر نورپردازی گردد.
آیا قیمت سقف کشسان باعث سهم فروش بیشتر در بازار شده است؟
قیمت هر متر سقف کشسان نسبت به سایر سقفهای کاذب دیگر مناسبتر است اما مهم ترین حُسن سقفهای کششی علاه بر قیمت، ویژگی های خاص آن است که از دیگر سقفهای کاذب متمایز شده است.
ویژگیهای سقف کاذب کشسان
طرح های پارچهای متنوع از جمله براق، جیر، چاپی، بک لایت که همگی از نظر تنوع رنگ بسیار بالا هستند. متناسب با هر سلیقه و دکوراتیو میتوان از سقفهای کشسانی استفاده کرد. سقف سه بعدی ضد چربی و گرد و غبار است و همین امر باعث محبوبیت بیشتر آنها شده است. به همین منظور استقبال زیادی برای نصب سقف کشسان در رستورانها، اماکن عمومی، کلینیکها، مغازه، هتل، مراکز درمانی ، مسکونی و… شده است. علاوه بر این سقفهای کششی در برابر رطوبت کاملا مقاوم هستند از این رو در استخر، حمام و سرویس بهداشتی هم جایگاه ویژهای پیدا کرده اند. ایجاد نورکافی و آکوستیک بودن از دیگر خواص سقفهای سه بعدی است. در فضاهایی که نیاز به نور بیشتر دارد معمولاً از متریال پارچهای بک لایت و یا چاپی استفاده میشود که توان عبور نور را از خود دارد. نکته قابل تامل اینجاست که علاوه بر تامین نور در سقف کاذب خاصیت آکوستیک (عایق صدا) را نیز می توان در این سقفهای کشسانی داشته باشیم و از صداهای اضافی و آزار دهنده محیط هم جلوگیری می کند.
اما دیگر ویژگیهای سقف کششی
ویژگیهای سقفهای کشسانی به اینجا ختم نمیشود و مهم ترین خاصیت سقف کشسان ایمن و ضد حریق بودن آن است بطوریکه در زمان آنش سوزی فقط جمع شده و چروک میشود و مثل پلاستیک و یا پارچههای معمولی آتش نمی گیرد. سقفهای کاذب کشسان بسیار سبک و در عین حال مقاوم هستند. همچنین قابلیت شستشو دارند و به راحتی می توان آنها را پاک سازی کرد. قیمت هر متر سقف کشسان مناسبتر و عمر مفید بیشتری نسبت به دیگر سقفهای کاذب دارند که تقریباً بالای ده سال است. دارای تنوع بسیار زیاد در چاپ و طرحهای مختلف است.
چرا معماران و طراحان از سقف کشسانی یا تایل آسمان مجازی بیشتر استفاده میکنند؟
بیشتر طراحان و معماران دنیا به دنبال استفاده متریال جدید با قابلیت ویژه و آسان در کار و در عین حال زیبا و مدرن برای دکوراسیون فضاهای مختلف هستند. آنها دوست دارند متریال و مصالحی را انتخاب کنند که علاوه بر زیبایی و دوام، با محیط زیست هم سازگاری داشته باشد زیرا این مساله باعث میشود مصالح مورد نظر صرفه اقتصادی بیشتری داشته باشد.
به همین منظور سقف کشسانی سه بعدی مورد توجه معماران و طراحان دنیا قرار گرفته است زیرا علاوه بر پوشش دادن فضاهای گوناگون، ایجاد سقف آسمان مجازی با طرحها ورنگهای مختلف و با ابعد نامحدود بسیار زیبا و مدرنتر از سقفهای پیشین خود از جمله کناف، کامپوزیت، پلکسی و … هستند.
سقفهای کشسان سه بعدی کاربردهای وسیعی در معماری دارند و بیشتر طراحان می توانند تخیلات ذهنی خود را با این نوع متریال به صورت عملی و نامحدود ارائه کنند. جالب است بدانید پوششهای کشسان فقط مربوط به سقف کاذب کشسان نیست و برای دیوراها هم استفاده میشود.
تفاوت تایل آسمان مجازی و سقف کشسان؟
تایل آسمان مجازی همانطور که از اسمش معلوم است در ابعاد مشخص بکار برده میشود. معمولاً ابعاد تایل آسمان مجازی 60*60 – 60*120 و 60*180 استفاده میشود که بیشترین مصرف تایل آسمان مجازی در ابعاد 60*60 است. تایل گچی، تایل آکوستیک، تایل شیشهای، تایل مشبک، تایل معرق و تایل cnc همگی در ابعاد بالا در بازار موجود میباشد.
تایل آسمان مجازی:
از جنس طلق پلکسی میباشد که معمولاً ضخامت طلق پلکسی 2 میلی متر، 4 میلی متر و 6 میلی متر میباشد. طلق پلکسی قابلیت چاپ روی سطح خود را دارد که به اصطلاح طلق پلکسی طرح دار گفته میشود.
تایل آسمان مجازی برای نصب نیاز به سازههای مختلف دارد که بتوانیم آنها را در ابعاد 60*60 در فضای موردنظر نصب کرده و بعد از نصب و اتمام کار این سازهها قابل مشاهده میباشند که از نظر دکوراتیو شکل ظاهری به صورت پازل مییاشد. تایل آسمان مجازی قابلیت گذر نور داردو در برابر بخار آب نیز مقاوم میباشد.
سقف کشسان:
از نوعی پارچه pvc است که قابلیت نصب در ابعاد مختلف و با اشکال هندسی گوناگون بدون هیچ گونه درز و یا خط سازه میباشد. همچنین قابلیت چاپ با کیفیت بالا و وزن سبک و مقاوم در برابر حرارت و رطوبت را دارا است که این وجه تمایز باعث شده معماران و طراحان داخلی از این متریال بیشتر استفاده کنند.
تایل آسمان مجازی
ابزار مورد نیاز برای نصب واجرای سقف کشسان
ابزار نصب سقف کشسان شامل چند مورد ضروری میباشد از جمله
کاردک مخصوص نصب سقف کشسان سه بعدی
هیتر برای شکل دهی و کشش به سقف
لامپهای مختلف و نحوه نصب درست برای توردهی مناسب
پروفیل پلاستیکی یا فلزی مخصوص سقف سه بعدی
چسب آلومینیومی برای سقف کشسان
نحوه نصب و اجرای سقف کشسان سه بعدی
ابتدا باید اندازه ها را دقیق گرفته و برای نصب سقف کشسان باید مهارت اجرایی بالایی داشته باشید زیرا در صورت کوچکترین اشتباه ممکن است در زمان جای گذاری، سقف کششی دچار آسیب و پارگی شود. در مرحله بعد باید با استفاده از پروفیل نگه دارنده در اطراف دیوار یا سقف، پایهای مناسب برای نگهداری ایجاد کنید و سپس با استفاده از گرمای هیترجت مخصوص سقف کشسان که در فاصله مجاز یک متری تابیده میشود سقف کش آمده را با استفاده از یک کاردک لبه گرد در جای مناسب پروفیل قرار دهید. البته بسته به سلیقه و میزان نوردهی میتوانید قبل از مرحله هیتر و گرمادهی از انواع نورها مانند SMD،LED، مهتابی، فیبر نوری، کریستال و … استفاده کنید.در مرحله آخر شما یک سقف یک پارچه سه بعدی خواهید داشت.
در مبحث قیمت گذاری سقفهای کشسان موارد زیادی دخیل هستند از جمله متریال استفاده شده، محیط اجرایی مورد نظر از نظر شکل هندسی و میزان سختی کار، نوع نور پردازی آن همگی در بالا و پایین آمدن قیمت سقف کشسان تاثیر میگذارد. از این رو کارشناسان نصب بعد از بازدید از محیط اجرایی و سلیقه مشتری میتوانند قیمت دقیقتری از سقف کشسان به مشتری ارائه دهند.
قیمتهای تعریف شده مربوط به دی ماه سال 1398 است و با در نظر گرفتن هزینه نصب و متریال در محل میباشد، همچنین قیمت نورپردازی به صورت جداگانه محاسبه میگردد که به علت نوسانات بازار متغیر است.
قیمت سقف کشسان لاکر:
به صورت نرمال قیمت هر متر مربع سقف کشسان 180 تا 240 هزارتومان میباشد.
قیمت سقف کشسان ترنس:
به صورت نرمال قیمت هر متر مربع سقف کشسان 160 تا 240 هزارتومان میباشد.
قیمت سقف کشسان سه بعدی:
معمولاً بسته به اندازه و شکل هندسی محیط متغیر است. شروع قیمت از 210 تا 400 هزار تومان بابت هر متر مربع میباشد.
قیمت سقف کشسان ساتین:
همانند سقف ترنس قیمت گذاری میشود.
قیمت سقف کشسان مخمل:
سقف کشسان جیر یا سقف کشسان مخمل به دلیل عدم موجودی تمامی رنگها در بازار قیمتهای متغیری دارد. قیمت پایه آن از 400 تا 900 هزار تومان در هر متر مربع میباشد.
سقف کشسانی سه بعدی | سقف کششی سه بعدی در دکوراسیون سایروس
شرکت دکوراسیون سایروس، یکی از معتبر ترین شرکت های تولید، اجرا کننده و آموزش سقف کشسانی،در زمینه سقف کشسانی و سه بعدی آشپزخانه، سقف سه بعدی حمام، سقف سه بعدی حمام، سقف کشسانی سه بعدی اتاق خواب، سقف کششی بیمارستان،سقف سه بعدی مات،سقف کشسان ساتین،سقف کشسانی پارچه ای، اجرای سقف سه بعدی پارگینگ،سقف کشسانی نور گذار،سقف کشسان براق، اجرای سقف کاذب کشسانی سفارشی، سقف کشسانی سه بعدی راهرو، سقف کشسان آینهای، اجرای سقف کشسانی چهاربعدی، در اصفهان میباشد.
شرکت دکوراسیون سایروس با سالها تجربه در زمینه تولید، اجرا و آموزش انواع محصولات سقف سه بعدی و ارائه بهترین قیمت سقف کشسان به همراه بالاترین سطح کیفیت، برترین متریال، زیباترین طرحها فعال است. سقف کششی سه بعدی ، دیوارپوش، سقف کشسانی و دیگر محصولات شرکت سایروس دارای مقاومت بالا در برابر رطوبت، نور خورشید، ضربه و… بوده و با خدمات پشتیبانی معتبر ارائه میگردد.